بسیاری از کارفرمایان فرایند طراحی وب سایت را از فرایند سئو به کلی جدا می کنند و این امر باعث دوباره کاری و صرف زمان بیشتر برای اصلاح ساختار وب سایت می شود.
اگر بخواهیم مسیر حرکت یک وب سایت از شروع تا بهره برداری را ترسیم کنیم، سئو فرایندی است که از ابتدایی ترین لحظه یعنی تصمیم گیری برای انتخاب موضوعات وب سایت و ایجاد ساختار وب سایت باید به آن فکر کنیم.
هرچند فرایند طراحی وب سایت توسط طراحان مختلف به اشکال مختلف فاز بندی می شود ولی شاید بتوان جایگاه سئو را در طراحی وب سایت در همان فاز اول یعنی پروپوزال طراحی وب سایت قرار داد.
مهمترین بخش هر پروژه بخش تحقیقات آن پروژه است در سئو نیز به همین صورت است یعنی شما نیازمند برنامه ریزی و تایین استراتژی اولی برای رقابت با سایر رقبای صنعت خود هستید که شامل مواردی همچون شناخت مخاطب، موضوعات و کلیدواژه ها، ساختار اولیه وب سایت، میزان هزینه کرد و رفتار رقبا، تنظیم تقویم محتوایی و سایر موارد می باشد.
در نظر داشته باشید که سئو بدون طراحی وبسایت معنی ندارد. احتمالا شما به عنوان یک کارشناس سئو ارتباط خیلی زیادی با بخش طراحی وبسایت خواهید داشت. برای مثال در صورتیکه شما صلاح دیدید که وبسایت نیاز به یک تکنولوژی پیشرفته مانند AMP دارد معمولا این درخواست را از کارشناس طراحی وبسایت میکنید و معمولا بخشهای فنی وبسایت را خودتان بدون هماهنگی با طراح وبسایت تغییر نخواهید داد.
این که ما سایتمون و با وردپرس بسازیم یا بقیه سیاماسها یا اصلا خط به خط کد بنویسیم چه تاثیری روی سئو سایت داره و درآینده چه تاثیر و پیامدهایی داره؟
به به چه سوال خوبی
برای پاسخ به این سوال پیشنها میکنم مقاله طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا برنامهنویسی اختصاصی؟ را مطالعه کنید.
سلام
یعنی شما میگید وردپرس از برنامه نویسی با پایتون و جنگو بهتره؟
سلام
خیر
وردپرس زبان برنامه نویسی نیست که قابل مقایسه باشه، وردپرس یک نرم افزار (طراحی شده با زبان برنامه نویسی PHP) هستش که شاید بتونیم با نرم افزارهایی که با پایتون طراحی شدن مقایسه شون کنیم و مزایا و معایب هر کدوم رو بررسی کنیم. همینطور وردپرس یک فریم ورک مثل جنگو نیستش که بتونیم با جنگو مقایسه اش کنیم، وردپرس یک سی ام اس هستش که اکثر نیازهای مخاطب های امروزی برای داشتن یک سایت ساده و متوسط رو در کوتاه ترین زمان ممکن (گاهی کمتر از یک ساعت) آماده میکنه براشون.